Μύκονος: Ακόμα μια Γευσιγνωσία Ελαιολάδου από τον ΕΡ.Ο.Σ. και τη Λέσχη Γαστρονομίας

Ο ΕΡΟΣ Μυκόνου διοργανώνει Γευσιγνωσία Ελαιολάδου για καλλιεργητές, καταναλωτές, επαγγελματίες, ξενοδόχους, εστιάτορες, μάγειρες επαγγελματίες και οικιακούς, σε συνεργασία με τη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου.
Η εκδήλωση προγραμματίζεται για το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στις 6:00 το απόγευμα στο καφέ Μπάρκο (Παλιό Λιμάνι).

EROS GEFSIGNOSIA ELAIOLADOU MYKONOS 2015Ομιλητής για μια ακόμα φορά ο φίλος της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου και εξαίρετος γνώστης του αντικειμένου κ. Γιάννης Καρβέλας (σύμβουλος επιχειρήσεων και εκπαιδευτής σεμιναρίων ελαιολάδου). Θα μας εξηγήσει και θα λύσει απορίες με συζήτηση για τις ορθές πρακτικές στη συγκομιδή, στο ελαιοτριβείο αλλά και στην αποθήκευση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου.

Μαζί του θα δοκιμάσουμε και θα αξιολογήσουμε οργανοληπτικά, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα από όλη την Ελλάδα. Θα δοκιμαστούν και μυκονιάτικα ελαιόλαδα. Οι ενδιαφερόμενοι να μπει το ελαιόλαδό τους στη διαδικασία γευσιγνωσίας και δοκιμής (προσοχή όχι διαγωνισμός μιας και ο λόγος είναι εκπαιδευτικός!) παρακαλούνται να έρθουν σε επαφή μαζί μας εγκαίρως στο τηλ. 6944393323
Και βέβαια η βραδιά θα τελειώσει με ένα γλεντάκι με δικά μας κρασιά και δικούς μας μεζέδες κατά τα γνωστά!

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στα μέλη αλλά και στους κοντινούς και μακρινούς φίλους του συλλόγου και της Λέσχης που μας τιμάνε συχνά με την παρουσία τους.
Η είσοδος ελεύθερη. Σας περιμένουμε!

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Ειδήσεις, Εκδηλώσεις. Ετικέτες: , , , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.