Τσουρέκια Πασχαλινά στο Casa Dolce

Tsourekia Mykonos GastronomiaΦτιάχνουμε Tσουρέκια Πασχαλινά
με την Μαργαρίτα και τον Νίκο του Casa Dolce

Μεγάλη Εβδομάδα και καθώς βαίνουμε ολοταχώς μέσω Σταύρωσης στην ποθητή Ανάσταση, πολλοί φίλοι και φίλες μέλη της Λέσχης μας ζήτησαν να φτιάξουμε Τσουρέκια. Έτσι απευθυνθήκαμε στους καλούς φίλους Μαργαρίτα Τσακιρίδη και Νίκο Κουκιάσα και αύριο Μεγάλη Τρίτη στο Casa Dolce, θα έχουμε μια εξαιρετική παρουσίαση του τρόπου παρασκευής των τσουρεκιών.
Στο νησί μας να υπενθυμίσουμε ότι δεν φτιάχνουμε παραδοσιακά τσουρέκια το Πάσχα, αλλά «Παραδοσιακές Μυκονιάτικες Πασχαλινές Κουλούρες». Σαν θέμα το αγγίξαμε για τα καλά κι ας μην το εξαντλήσαμε σε προηγούμενη συνάντησή μας με την Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου και βέβαια στο μέλλον θα επανέλθουμε (βλέπε: http://www.mykonosgastronomia.gr/?p=1259)
Αύριο Μεγάλη Τρίτη και 26 Απρίλη 32016, σας περιμένουμε στο ζαχαροπλαστείο Casa Dolce στον Νέο Περιφερειακό Δρόμο (Βαγγελιστράκι) με ώρα ώρα έναρξης την 6 μμ και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη για όλους.

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις, Μαγειρέματα. Ετικέτες: , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.