Κρασανοίξια 2018 με τους ερασιτέχνες αμπελουργούς-οινοποιούς της Μυκόνου


Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018
ο Ερασιτεχνικός Οινοελαιουργικός Σύλλογος Μυκονίων διοργανώνει την ετήσια Γιορτή του με τίτλο «Κρασανοίξια».
Είναι μια γιορτή που τα τελευταία χρόνια φέρνει κοντά τους αμπελουργούς-οινοποιούς της Μυκόνου με τις οικογένειες και τους φίλους τους, όπου με γλέντι, χιούμορ και καλή διάθεση δοκιμάζονται τα νέα κρασιά.

Οι συμμετέχοντες παραδοσιακά έρχονται «με το καλαθάκι τους», με τον μεζέ τους δηλαδή, τον οποίο και μοιράζονται με την παρέα στο τραπέζι, σε μια προσπάθεια να γίνουμε όλοι μια παρέα και να περάσουμε όμορφα.

Στο πλαίσιο της Γιορτής γίνεται με κάθε τυπική διαδικασία η ετήσια (τυφλή) κρίση των κρασιών μας, από 3μελή Επιτροπή, σε 3 κατηγορίες: Λευκό, Ερυθρό και Γλυκό και απονέμονται έπαινοι στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας.
Ο ΕΡ.Ο.Σ. επιθυμεί μαζική συμμετοχή μελών και φίλων και μας περιμένει στο εστιατόριο-ψησταριά της Λούντα στον δρόμο του Πλατύ Γιαλού (περιοχή Γλάστρος) το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, από ώρα 7:30 μ.μ.

Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικά με τη ζύ’α τους οι μουσικοί:
Γρύμπλας Γιάννης, σαντούρι
Ζουγανέλης Μάριος, λαούτο
Μάνεσης Ανδρέας, βιολί

Σημείωση: οι συμετέχοντες στον διαγωνισμό με τα κρασιά τους παρακαλούνται όπως φέρουν τα δείγματα νωρίτερα και ακόμα καλύτερα να τα παραδώσουν την προηγούμενη ή το πρωί της ίδιας ημέρας στον πρόεδρο του ΕΡ.Ο.Σ. Δημήτρη Ρουσουνέλο (τηλ επικοινωνίας 6944393323)

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις. Ετικέτες: , , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.