Αρχή της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου για το ’19 με …Σοκολάτα

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου ξεκινάμε τα μαγειρέματα της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου με ένα αφιέρωμα στη Σοκολάτα!
Ο ζαχαροπλάστης Νίκος Κουκιάσας από το Casa Dolce θα μας γλυκάνει με τα μυστικά του:
– θα φτιάξει «γκανάς» για διάφορες χρήσεις
– θα φτιάξει μια κρέμα σοκολάτας
– και θα μας πει μυστικά για το στρώσιμο της σοκολάτας με τρόπο ώστε να μην ασπρίζει,

Κοπή πίτας
Ευκαιρίας δοθείσης θα κόψουμε και την Βασιλόπιτά μας για το καλό της χρονιάς!

Θα κάνει λένε κρύο, χιονιά, χαλασμό, αλλά είμαστε η καλύτερη παρέα, η πιο ζεστή, νόστιμη και εν προκειμένω την Πέμπτη …σοκολατένια.
Τα ερωτευμένα πουλάκια με το καλό να ορίσουν. Ο Βαλεντίνος να ‘ναι καλά κι Άγιος να μην είναι θα αγιάσει με τις σπονδές μας.

Ραντεβού Πέμπτη 14.02.19 το απόγευμα στις 5:30 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας (πλατεία Άνω Μεράς) που είναι στέκι μας τα τελευταία 3 χρόνια!

Η εισοδος πάντα ελεύθερη και ανοικτή σε όλους, παλιούς και νέους φίλους, ντόπιους, επισκέπτες και απλούς περαστικούς, που αγαπούν να μοιράζονται με εργαλείο τη μαγειρική, τη γεύση και τα νόστιμα υλικά, από τις κουζίνες του κόσμου,  ως τα μυκονιάτικα μα’ειργιά.
Σας περιμένουμε κι έχουμε πολλά να πούμε, να μαγειρέψουμε και να μοιραστούμε τις Πέμπτες που ακολουθούν.


14 Φεβρουαρίου του 1861 ο έρωτας παίρνει σχήμα και πωλείται στη Αγορά το πρώτο κουτί με σοκολατάκια καρδιές info/photo από το βιβλίο «Το Ημερολόγιο μιας Σοκολάτας» του Γιώργου Ζαργώνη

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις, Μαγειρέματα. Ετικέτες: , , , , , , , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.