Σεμινάρια

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, θεματολογία κι αν υπάρχει
πρόταση ζεστού, φιλόξενου και κατάλληλου χώρου για σεμινάρια
(με υγειονομικού ενδιαφέροντος στοιχειώδεις εγκαταστάσεις)
τον οποίο και αναζητούμε, επικοινωνήστε με e-mail εδω: rousounelosd@gmail.com

Σεμινάριο: «Σαλάτες και toppings»
To Σάββατο 26 Απριλίου στις 17:00 διοργανώνεται επιμορφωτικό σεμινάριο γαστρονομίας και σύγχρονης κουζίνας στο χώρο του εστιατορίου M-eating (στη Χώρα, πίσω από την Alpha Bank).
Διοργανωτές είναι η Λέσχη Αρχιμαγείρων Νοτίου Αιγαίου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Θέμα του σεμιναρίου είναι: «Σαλάτες και toppings». Διδάσκει ο σεφ μέλος της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, Παναγιώτης Μενάρδος.
Για τη συμμετοχή, που είναι δωρεάν, χρειάζεται ένα τηλεφώνημα στο

22890 78550
seminario


Σεμινάριο: Χρήση βοτάνων και αρωματικών στη μαγειρική

Maloupa Eleni- Harhanti VasoΣε συνεργασία με την δρ. Ελένη Μαλούπα [τακτική ερευνήτρια του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ, διευθύντρια Ινστιτούτων Φυτικής παραγωγής Βόρειας Ελλάδος], διοργανώσαμε το πρώτο σεμινάριο με θέμα τη χρήση βοτάνων, αρωματικών φυτών, αιθερίων ελαίων και εκχυλισμάτων στη μαγειρική. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Ξενοδοχείο Theoxenia έγινε συμπληρωματικά στο διήμερο σεμινάριο που αφορούσε τα Βότανα, τα Αρωματικά, την καλλιέργειά και τη χρήση τους.

Περισσότερα για το ερευνητικό αυτό σεμινάριο δημοσιεύουμε εδώ: Βότανα στη μαγειρική