Επιχειρήσεις

Η επιχείρηση είναι το κύτταρο της τοπικής Αγοράς, το οποίο διακινεί και φέρνει κοντά μας το γαστρονομικό προϊόν. Μας ενδιαφέρει κάθε νέο που έρχεται από το
χώρο των επιχειρήσεων του νησιού από όλο το φάσμα της διατροφής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15.06.13

Βραδιά αφιερωμένη στα ισπανικά «Tapas»
Το Tapas bar «Toro Loco», διοργανώνει βραδιά γευσιγνωσίας αφιερωμένη στα ισπανικά μεζεδάκια, τάπας. Το «Toro Loco» βρίσκεται στο στενό του Γιαλού απέναντι από το Τελωνείο και είναι γνωστό για την όμορφη ατμόσφαιρα και την ποικιλία οίνων που διαθέτει με παραδοσιακούς ισπανικούς μεζέδες. Το βράδυ του Σαββάτου 15.6.2013 στο πλαίσιο της γευσιγνωσίας τα tapas μετά τις 10 μ.μ. προσφέρονται δωρεάν.

Event! Tapas tasting at TOROLOCO vinos –tapas bar, Saturday 15/6/2013, starting after ten at night!!!!!!!!!!!! Join us for a variety of free tapas!

06.06.13

Γευσιγνωσία γνωριμίας με τη Ρώσικη και Ουκρανέζικη κουζίνα

Πέμπτη 6 Ιουνίου μετά τις 20.00΄

Πικάντικη Γωνιά, δρόμος Χώρας – Πλατύ Γιαλού,
Μενού 9 πιάτων – Τιμή γνωριμίας 12 ευρώ
πληροφορίες /κρατήσεις τηλ. 2289027238

ΜΕΝΟΥ

Πράσινη Μπορς, σούπα σπανάκι σερβιρισμένη σε μαύρο καρβελάκι, με αβγό βραστό

Ρώσσικη σαλάτα στην αυθεντική εκδοχή της,

Πατζαροσαλάτα με κόκκινα φασόλια και τουρσί

Σασλίκ, σουβλάκι χοιρινό μαριναρισμένο, με τουρσί κρεμμύδι, σερβιρισμένο με ποικιλία σπιτικών τουρσί από καρότο, μελιτζάνα και λάχανο

Ζάρενα Καρτόπλα, ψιλοκομμένες πατάτες, στο τηγάνι με κρεμμύδι και σκορδάκι.

Πελμένι, χειροποίητο ζυμαρικό (τύπου ραβιόλι) γεμιστό με κιμά και σερβιρισμένο  με γιαούρτι και σκόρδο,

Τσεμπουρέκ, τηγανητό μπουρέκι με λεπτή ζύμη και ζουμερό κιμά

Τερτσούχι, πατατοτηγανήτα με σκόρδο-κρεμύδι

Ναλέσνεκ, είδος κρέπας με σος φράουλας.

Περισσότερα για την Πικάντικη Γωνιά, τη Λούντα, την ομάδα της και τις γεύσεις της πατρίδας της κλικ εδώ

1.06.13Spitiki Kouzina Mykonos

Η Ειρήνη Ζουγανέλη και ο Βαγγέλης Χατζησπύρος τα τελευταία χρόνια προσφέρουν υπηρεσίες μαγειρικής στη Μύκονο. Δημιουργούν νόστιμες γαστρονομικές λιχουδιές με βάση την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα:

· Αναλαμβάνουν το καθημερινό σας Φαγητό, αν δεν έχετε τον χρόνο ή απλώς απολαμβάνετε τις διακοπές σας.

· Προετοιμάζουν και σερβίρουν πλούσιο Μπουφέ για το Πρωινό που θα θέλατε να προσφέρετε στους φιλοξενούμενούς σας.

· Διοργανώνουν ΒΒQ ή Cocktail Nights, μπουφέ για Βάφτιση, Γάμο και Πάρτι Γενεθλίων, με ποικιλία ορεκτικών και μεζέδων.

· βοηθούν στην δίαιτά σας, αναλαμβάνοντας το διαιτολόγιο που σας έχει συσταθεί.

Έδρα: Άνω Μερά, τηλ. 6946683266
e-mail:  iriniz@windowslive.com

facebook.com/page

~

30.04.13

"κλικ" στην εικόνα για ανάγνωση!

«κλικ» στην εικόνα για ανάγνωση!

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Σαλονίκης διευθυντής του Theoxenia και φίλος της Λέσχης, υπάρχει προσφορά μιας μικρής έκπτωσης για όσους από τους φίλους της Λέσχης επθυμούν να δειπνήσουν τη βραδιά της Ανάστασης στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στους Κάτω Μύλους. Πληροφορίες στο τηλ. του ξενοδοχείου T: (+30) 22890 22230

~

Ντανιέλε Κιαντίνι και ο Αλεσσάντρο Γκαρόφανο από το εστιατόριο Cuzina di Daniele για τον φετινό χειμώνα βάζουν τη δική τους σφραγίδα στο νέο Caprice of Mykonos στο Κεφαλάρι της Κιφησιάς.
http://www.caprice.gr/

-Στο εστιατόριο-ψησταριά «Πικάντικη Γωνιά» στο Γλάστρο κάποια Σάββατα η μαγείρισσα Λούντα από την Ουκρανία μαγειρεύει πιάτα της πατρίδας της και της Ρωσσίας: εξαιρετική σούπα μπορς (με πατζάρια), πιροσκί, γνήσια ρώσσικη σαλάτα κ.ά.

-Σεφ στο εστιατόριο «Του Αποστόλη το Κουτούκη» στην πλατεία Άνω Μεράς ανέλαβε ο Νίκος Αντωνόπουλος

-Όπως ανακοινώθηκε, το team του εστιατορίου «Μαερειό» θα ξεχειμωνιάσει στον Άγιο Στέφανο (Dublin)