Συναντήσεις

10.10.15 Για το Ελληνικό πρωινό
Ακολούθησαν ακόμα 3 συναντήσεις στο ξενοδοχείο Μύκονος Άδωνις με την συμμετοχή εκ μέρους της Τοπικής Ένωσης Ξενοδόχων Μυκόνου του κ. Αποστόλου Μιχάλη (Μύκονος – Άδωνις) και της κ. Μαρίας Κουσαθανά (Mykonos Beach), καθώς επίσης εκπροσώπων του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, του Συλλόγου Γυναικών Ανωμερίτισσες, της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, μαγείρων και παραγωγών του νησιού.
Νεώτερα για την εκδήλωση που προγραμματίζεται για την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ. θα ανακοινωθούν από το ΞΕΕ και την Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου.
Όπως έχουμε προαναγγείλει, οι προτάσεις από ξενοδοχεία και επαγγελματίες μάγειρες είναι ευπρόσδεκτες και με χαρά θα τις συζητήσουμε στην ανοικτή ομάδα που δημιουργήθηκε για αυτό τον σκοπό (παρακαλούμε για τον σχετικό συντονισμό τηλεφωνείστε στο 6944393323).
Από την 1η Συνάντηση για το Ελληνικό Πρωινό
με άρωμα Μυκόνου: Εδώ

Elliniko proino
Λέσχη Γαστρονομίας στη Μύκονο
Η ίδρυση της Λέσχης Γαστρονομίας  Μυκόνου μιας ανοικτής ομάδας συμπολιτών μας που αναμένεται να δουλέψει με κέφι για θέματα που αφορούν τη γαστρονομία και τη γεύση στη Μύκονο είναι γεγονός. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας στο νόστιμο αυτό ταξίδι.
Βλέπε:Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου-Μια ακόμα μάχη για το νησί